Nu open: Plukroute in Luciapark!

Zo’n 10 omwonenden en een groep vrijwilligers van de Plukroute staken op 7 maart de handen uit de mouwen en plantten fruitbomen aan. Rond de vijver vind je appel- en notenbomen en zelfs twee abrikozenboompjes! En verder witte en rode bessenstruiken en bramen. Dat wordt lekker plukken, taarten bakken en smullen! Alleen nog even geduld…

Op het terrein van Lucia- Thebe wonen veel mensen die slecht ter been zijn. Door de aanleg van het rolstoelpad rond de vijver kunnen ook zij nu een leuk ommetje maken.
Ook aan kinderen en honden is gedacht. Kinderen kunnen via stapkeien naar een klein speeleilandje in de vijver. En er is een terreintje voor honden.
Door de Coronacrisis is een evenement rond de opening nu niet mogelijk. We houden je op de hoogte. En intussen kan iedereen gebruik maken van het park.

Dit pad kon tot stand gebracht worden dankzij gemeente Breda, subsidies en donaties van Prins Bernhard Cultuurfonds, VSB, Princenhage Groen en enkele particuliere donaties uit Princenhage. En door de ING stemactie kreeg de Plukroute nog eens € 1500,- voor het plaatsen van 2 bankjes.  Hartelijk dank aan de gulle gevers en stemmers!

Zie ook het fotoalbum!

Top